DIJOUS 27 DE NOVEMBRE A LES 17.30
ASSISTENTS:
Rafa, María, Pilar, Jordi, Josefina, Mª Carmen, Javier, Mónica, Marta.

1. Informació socis/assegurats

Este curs 120 famílies són de l’AMPA (159 alumnes més 21 becats) d’un total de 211.
El curs passat 155 alumnes eren de l’AMPA. Ha pujat una miqueta, i hem de tindre en compte que el curs passat no més hi havia 11 becats i este any 21.
Destaquem que el 99% de les famílies de primer d’infantil s’han apuntat a la associació i volem agrair la seua confiança.

2. Preparació Nadal Solidari

Com que ningú té una proposta i per a no fer una acció rapida i sense madurar es decideix fer una activitat solidaria fora del Nadal per no relacionar només la solidaritat en aquestes dades. Per favor, si qualsevol té una proposta que es pose en contacte amb la junta.

3. Distribució de feina/ precs / preguntes: infraestructures/calor infantil/Lomqe…

Pilar presenta una proposta per Nadal per fer canvis al pati. Està coordinada amb la mestra d’infantil Raquel. El tema ho portaran ella i Rosa. Hi ha que vore traslladar esta proposta a tot el professorat/alumnat.
També tractem el tema del jardí vertical. Pilar està preparant un projecte. En quant estiga s’ho passarà a Jordi per tal de presentar-ho al Consell.
Josefina ens fa un resum de la Comissió pedagògica. Parlem del tema que ja es va començar el curs passat de fer un periòdic per tal de portar-ho endavant en aquest curs.
També ens fa un resum de les proves diagnòstiques del curs passat sobre les que vos informarem més endavant.

Rafa ens conta com va el tema del tendal d’infantil per evitar el calor. Va parlar fa uns dies amb alguns responsables per tal de fer pressió. La cosa va lenta però va.

La Conselleria a respòs a la petició que varem fer sobre el tema de no donar Castellà. La seua resposta la puc resumir en “all i aigua”, com era d’esperar.