ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES DEL CEIP SANTA TERESA

Benvolgudes famílies!

Un any més us fem arribar la quota de l’AMPA tal i com es va acordar en l’Assemblea celebrada el passat dia 4 d’octubre de 2017.

Moltes famílies vos pregunteu quina és la tasca principal d’una AMPA en una escola, per tant, podem resumir alguns dels seus objectius principals: L’AMPA és una associació sense afany de lucre reconeguda legalment i que agrupa, voluntàriament, pares i mares del centre educatiu. L’Ampa té unes normes de funcionament i estatuts propis regulats per la llei.

L’AMPA té com a funció bàsica treballar, conjuntament amb el centre educatiu, en l’educació dels fills i filles, tot fomentant la comunicació i la participació dels pares i mares amb la plena convicció que units podem fer una escola millor. Així mateix, en general, l’AMPA s’encarrega de planificar i gestionar les activitats extraescolars del centre, l’escola matinera,  gestiona la contractació de monitors per què els pares i mares puguen assistir a les reunions generals amb els tutors, col·labora i beca les famílies amb condicions socioeconòmiques precàries (becant la quota ampa, eixides extraescolar del centre, llibres,..etc.), assisteix a les mares, pares i/o tutors en tot allò que concerneix a l’educació dels xiquets i xiquetes ajudant a buscar una solució, aporta capital per la compra de material educatiu, estableix vies d’informació entre el propi centre i les famílies, gestiona el campament fi de curs, la foto fi de curs, es fa càrrec de les despesses del sopar de fi de curs de 6é Primària, participa en les Trobades d’Escola Valenciana, gestiona les agendes escolars personalitzades del centre, realitza activitats lúdiques i festives per a totes les famílies, col·labora en la vida del barri aportant millores per construir un barri molt millor, etc.

Cal informar també que l’associació assigna un representant de l’AMPA en el consell escolar del centre educatiu, el qual s’encarrega de traslladar qualsevol informació, dubte o requeriment aprovat per l’Assemblea . Els òrgans de direcció de l’AMPA són:

  • L’Assemblea, on poden participar tots els membres de l’associació.
  • La Junta , formada, com a mínim, per un president/a, un secretari/ària i un tresorer/a.

A nivell nacional, les associacions de pares i mares s’organitzen en federacions, en concret la nostra s’anomena FAMPA- València.

És important que les famílies sapiguen que l’Ampa ajuda a difondre informació donada per l’escola però no per això és responsable de la mateixa, per tant, qualsevol cosa respecte al funcionament del centre escolar (menjador, tutories, equip directiu, beques, matriculació alumnes, etc.) heu de posar-se en contacte amb l’escola en horari d’atenció , per telèfon, per la web del centre o pel Facebook.

Si vols ser soci/a de l’Ampa del CEIP SANTA TERESA, a continuació detallem com cal fer-ho:

PAGAMENT QUOTA AMPA CURS 2017-18

Quota de l’AMPA:  32 € PER FAMÍLIA.

El compte d’ingrés, és: ING ES70 1465 0300 6719 0026 0783

 IMPORTANT: FICAR NOM I COGNOM ALUMNE/CURS/CONCEPTE i deixar còpia de l’ingrés en la bústia de l’AMPA o al mail de l’Ampa.

El període de pagament és del 10 d’octubre fins el 31 d’octubre de 2017.

Si algú, que tinga intenció de ser soci/a de l’Ampa, necessita un ajornament del pagament es pot posar en contacte amb l’AMPA.

santateresa.ampa@gmail.com    http://afasantateresa.es

 

pots descarregar aquesta informació en format pdf:  CIRCULAR QUOTA AMPA 2017-18

 

Moltes gràcies.

La Junta Directiva Ampa CEIP SANTA TERESA