Estimats pares i mares del CEIP Santa Teresa:

 

Divendres 23 de gener de 2015 va haver una Comissió del Menjador. Com ja és habitual des de les darreres eleccions al Consell Escolar, en les que es van renovar quasi tots els membres del sector pares-mares, s’ha pujat a la web de l’AMPA un resum d’eixa comissió.

 

Pareix ser que uns pares/mares s’han queixat per una informació d’eixe resum en el que es parlava d’un incident a una extraescolar, sense, per suposat, donar el nom de cap xiquet o xiqueta.

 

Des de la Junta de l’AMPA volem aclarir que:

 

  • El resum ha sigut retirat de la web única i exclusivament a petició de la Secretaria del Centre, ja que, encara que no hi havia cap informació personal, no volem que ningú es senta “assenyalat”.
  • Que no hem fet cap cosa que no portem fent des de el canvi de Junta de l’AMPA i de renovació del Consell, que és informar a tots els pares i mares de les coses de l’escola amb els resums de Consells, Comissions, Juntes i Assemblees.
  • Que en cap moment ningú de l’equip directiu de l’escola ha tingut res a vore amb la redacció i/o publicació d’esta informació i menys encara, de la publicació del resum de la Comissió del Menjador.
  • Finalment volem destacar la gran labor de la secretària de l’escola, Isabel Tomás, pel seu treball, la seua implicació i preocupació per tots i la seua irreprotxable ètica que no anem a deixar que es pose en dubte, que compta amb el suport i reconeixement de tots els membres d’aquesta Junta i de la practica totalitat de pares i mares que estan o han passat per aquesta escola.

 

La Junta de l’AMPA del CEIP Santa Teresa