TROBADA 2017 

Com ja sabeu, el proper 9 d’abril celebrem la XXX Trobada d’Escoles en Valencià a la plaça de l’Ajuntament de la nostra ciutat. Al voltant d’aquesta trobada hem organitzat diverses activitats (adjuntem informació) on encara esteu a temps de participar: 

  • II Trobada Musical al Palau de la Música els dies 4 i 5 d’abril
  • Concurs de fotografia La natura a la ciutat

 

II TROBADA MUSICAL VALÈNCIA 2017

Enguany celebrem, dins de la setmana cultural de la Trobada, la II TROBADA MUSICAL D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA.

Les dates d’aquesta Trobada seran el 4 i el 5 d’Abril, pel matí i en horari lectiu al Palau de la Música de la nostra ciutat

En aquesta Trobada intercanviarem experiències musicals o culturals que treballem des de l’àrea d’educació musical. Cada centre participa amb un grup: una classe, un nivell, el cor de l’escola, el grup instrumental…. i interpretarà o bé una cançó, una instrumentació, una dansa, un poema musicat, etc. La peça o l’actuació ha de ser en valencià o pertànyer a la cultura valenciana, ja que aquesta activitat està englobada en la setmana de la Trobada.

Un dels objectius és fer veure la importància de la música en el treball de la nostra llengua i en el manteniment de les nostres arrels culturals, a través de les diferents activitats que treballem a les aules. Reivindiquem així, la importància de l’educació musical en valencià a l’escola.

L’actuació ha de tindre una durada entre 5 i 10 minuts, per tant, de vegades es poden fer dos formats o dues peces del mateix, per exemple dues cançons corals, o dues peces instrumentades, una dansa i una cançó.. Els mateix alumnat que interpreta farà de públic, aquesta activitat no està oberta a les famílies.

Si esteu interessats/ades a participar, envieu les dades de la persona encarregada de l’activitat del centre a laia@escolavalenciana.org. Us preguem contacteu amb nosaltres el més aviat possible per planificar l’activitat!

CAPPEPV

LA NATURA A LA CIUTAT. Concurs fotogràc

Per tal de potenciar l’educació en valors dels nostres centres al voltant d’una societat sostenible, la CAPPEPV ha convocat un concurs fotogràc adreçat a l’alumnat del tercer cicle de Primària, d’ESO, de Batxillerat i de Cicles formatius sota el lema La natura a la ciutat.

Amb aquesta iniciativa es pretén que els més joves prenguen consciència i plasmen en imatges la presencia de la natura als nostres barris i la necessitat de conservar-la. Les imatges plasmaran la seua bellesa dins de la ciutat i/o el seu abandonament i deteriorament als nostres barris. El termini d’admissió d’obres nalitza el 3 de març de 2017 i les fotograes premiades participaran en una exposició que s’organitzarà el mes d’abril.

BASES DEL CONCURS Tema: “LA NATURA A LA CIUTAT”: