Vos passem la informació referent a llibres/agendes escolars del curs 2014-15


 “Circular  AMPA  llibres i agendes 2014-15”

Estimats pares, mares i tutors del Santa Teresa:

Llibres de text:  Aquest curs l’AMPA ha gestionat directament amb tres llibreries de pares/mares de l’escola la comanda de llibres. Cadascú pot demanar on li vinga millor però aconsellem estes llibreries per bons preus i per fomentar el petit comerç. Les comandes es faran directament a les llibreries i es recolliran on ho demane cadascun. El llistat dels llibres estarà a les llibreries i es pujarà a la web de l’AMPA. (estaran quan ho sapiguem, clar) Les llibreries son:

* Llibreria Railowsky: Direcció: Carrer del Grabador Esteve, 34, 46004 Valencia.
Telèfon: 963 51 72 18
* Llibreria-papereria Pinzón: Direcció: Carrer Guillem de Castro, 106, 46003 Valencia
Telèfon: 963 912 907 Mòbil: 646 752 309 Fax: 963 912 907
* Llibreria Leolo: Direcció: Carrer Turia, 50, 46008 Valencia
Telèfon: 963 154 024

Llibres reciclats: Estem a l’espera de saber si es poden reutilitzar els llibres. Quan tinguem tots els llistats i parlem amb l’escola vos avisarem via mail i delgats de classe per dir-vos dia de entrega i recollida de llibres.

Agendes escolars (Només per primària): Ahir (dijous 19) en assemblea es va prendre la decisió per unanimitat tornar a fer una única comanda d’agendes per al curs que ve.
D’esta manera tots el xiquets (de primària, perquè els d’infantil no han de comprar agenda) tindran la mateixa agenda, personalitzada amb foto de l’escola i amb informació del centre.

A més, així no heu de fer ingressos al banc, deixar justificants a la bústia…i ens eixirà a millor preu (crec recordar que eren 3,70…però ja ho confirmaré més endavant)

Els pares i mares amb xiquets en primària el curs que ve que no encarreguen ni compren l’agenda  (siguen o no siguen de l’AMPA, ja que este es un servei que es fa per a tots el xiquets de l’escola) Si algú la compra pel seu compte al final eixirem tots perdent.

Farem una única comanda, es repartiran els dos primers dies d’escola a la porta d’entrada (ja vorem de què manera) i es pagaran quan s’arrepleguen. No cal fer reserva, es demanaran suficients per a tots i totes.

Qualsevol dubte podeu enviar un mail a:  santateresa.ampa@gmail.com