Captura de pantalla 2015-03-20 19.27.51

Hola  a tots/es:

El proper cap de setmana al Centre històric de València es celebra la 3ª Mostra Internacional de Cinema Educatiu, MiCe 2015.

Des del divendres 27 fins el diumenge 29 de Març hi hauran projeccions a la Escola de Disseny, tallers a Beneficència, taules redones…

Totes estes activitats són gratuïtes.

Ací podeu descarregar-vos la programació:

fullet

Captura de pantalla 2015-03-20 19.26.00 Captura de pantalla 2015-03-20 19.26.19

 

Captura de pantalla 2015-03-20 19.28.07

 

SPOT PROMOCIONAL MICE 2015 

 

PERÒ QUÈ ÉS LA MICE?

És festa, és joc, és educació, és treball, és audiovisual, és el Segle XXI.

MOSTRA INTERNACIONAL CINEMA EDUCATIU 2015

Vivim envoltats d’imatges. La pantalla d’un telèfon mòbil, la d’un videojoc, la d’un televisor o ordinador, envaeixen la nostra quotidianitat a cada moment. Cada vegada la tecnologia audiovisual és més part de les nostres vides. No obstant això l’entrada d’aquests agents de canvi social a l’escola es mou a un ritme molt més lent.

És per això que creiem que ja va arribant el moment d’apostar seriosament per oferir als nostres xiquets, xiquetes i joves, així com a tota la societat en general, les armes que desxifren els codis mediàtics imperants. Aquests codis que permetran als nostres més menuts posseir els elements que desentranyen d’una manera crítica els missatges enviats pels mitjans i les imatges. I això només ho aconseguirem mitjançant l’educació. Cal obrir l’educació a la realitat actual, al Segle de la Imatge. Apostant per la MICE volem aportar el nostre gra de sorra a l’obertura educativa. Conèixer com es treballa en diferents parts del món, com es planteja aquesta educació és una manera d’enfrontar-nos al repte d’una nova manera d’encarar un ensenyament cada dia més democràtic i l’abast de tots.

Estic segur que els centenars de pel·lícules educatives o realitzades en un entorn d’aprenentatge que anem a gaudir durant el desenvolupament d’aquesta tercera MICE, així com les xerrades i tallers, ens ajudaran a encaminar els nostres objectius educatius alhora que ens mostrarà un ventall intercultural realitzat pels més joves que poques vegades s’ha pogut veure reunit en una mostra. Un festival, la MICE que posarà a València com a centre de l’educació i la comunicació a nivell mundial per uns dies. I esperem que per molt temps. A més divertint-nos i, sempre, amb un somriure.

T’ESPEREM A LA MiCe. YOU CAN’T MISS IT. ENCARA T’HO ESTÀS PENSANT?